Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Alsina viatja a Lisboa per reforçar els vincles institucionals amb Portugal

|

- Publicitat -

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat, Victòria Alsina, i el secretari d’Acció Exterior, Gerard Figueras, visitaran Portugal la setmana vinent amb l’objectiu d’estrènyer les relacions institucionals. Durant el viatge de treball, del diumenge 26 al vespre fins al dimarts 28 al vespre, la consellera Alsina i el secretari Figueras, acompanyats del delegat del Govern a Portugal, Rui Reis, mantindran reunions amb les autoritats portugueses per tractar temes sobre el govern obert, afers europeus i desenvolupament territorial. A més, es desplaçaran fins al Parlament portuguès on es trobaran amb diversos grups parlamentaris.

L’acte central de la visita serà el dilluns 27 a la tarda amb una conferència organitzada conjuntament per la Fundació Mário Soares e Maria Barroso i la Delegació del Govern a Portugal sota el títol ‘Reptes de la democràcia deliberativa i participativa’.

Publicitat

La Fundació Mário Soares està especialitzada en qüestions democràtiques. La seva missió és promoure una cultura cívica i democràtica inspirada en la vida i els llegats de l’expresident de la República Mário Soares i la seva dona, Maria Barroso, compromesa amb causes socials i veu destacada de la resistència contra la dictadura.

Alsina es reunirà també amb la comunitat catalana resident a Portugal en una trobada conjunta amb la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, que serà també a Portugal amb motiu de la Conferència dels Oceans de l’ONU.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut