Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Allau de plantofades a Eva Granados pel seu silenci davant l’exitós enlairament de l'”Enxaneta”

Sala-i-Martin, Canadell i altres usuaris de la xarxa recorden les paraules de la socialista on va criticar l'”experiment” de la “Nasa Catalana”

Redacció 23/03/2021
La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, durant la compareixença de l'11 de gener del 2021.

Entre la ràbia socialista davant d’un més que probable Govern independentista i l’exitós enlairament del nanosatèl·lit català “Enxaneta”, la nova membre de la Mesa del Parlament, Eva Granados, ja no sap on ficar-se. Alguns usuaris de la xarxa li han recordat a la socialista les seves paraules el passat octubre de 2020, on va declarar que l’aposta de la Generalitat i el conseller Puigneró per la Nasa Catalana els feia “passar vergonya”. “Prou d’experiments!”, exclamava Granados en una piulada. Un experiment que d’altra banda ha sortit bé, i s’ha confirmat amb èxit el bon funcionament del nanosatèl·lit “Enxaneta”.

Evidentment, Granados ni tan sols ha celebrat aquesta fita, i el seu silenci ha desembocat en crítiques per part de l’economista Xavier Sala-i-Martin, que ha etzibat que “aquesta dona arrogant deu estar amagada sota les pedres”. “Qualsevol cosa que tingui a veure amb la ciència et deu fer passar vergonya”, ha dit en un tuit.


El diputat electe de Junts, Joan Canadell, també hi ha ficat cullerada en forma de picada d’ullet: “Avui deus estar orgullosa de ser catalana, oi Eva?”, ha piulat.