Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Allau de plantofades a Eva Granados pel seu silenci davant l’exitós enlairament de l'”Enxaneta”

|

- Publicitat -

Entre la ràbia socialista davant d’un més que probable Govern independentista i l’exitós enlairament del nanosatèl·lit català “Enxaneta”, la nova membre de la Mesa del Parlament, Eva Granados, ja no sap on ficar-se. Alguns usuaris de la xarxa li han recordat a la socialista les seves paraules el passat octubre de 2020, on va declarar que l’aposta de la Generalitat i el conseller Puigneró per la Nasa Catalana els feia “passar vergonya”. “Prou d’experiments!”, exclamava Granados en una piulada. Un experiment que d’altra banda ha sortit bé, i s’ha confirmat amb èxit el bon funcionament del nanosatèl·lit “Enxaneta”.

Evidentment, Granados ni tan sols ha celebrat aquesta fita, i el seu silenci ha desembocat en crítiques per part de l’economista Xavier Sala-i-Martin, que ha etzibat que “aquesta dona arrogant deu estar amagada sota les pedres”. “Qualsevol cosa que tingui a veure amb la ciència et deu fer passar vergonya”, ha dit en un tuit.

Publicitat


El diputat electe de Junts, Joan Canadell, també hi ha ficat cullerada en forma de picada d’ullet: “Avui deus estar orgullosa de ser catalana, oi Eva?”, ha piulat.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut