Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Albiach marxa de Podemos per la prohibició de doble militància

La líder dels comuns tenia pendent fer el pas des que la formació lila va optar per aquesta condició per protegir el seu espai de l'avenç dels de Yolanda Díaz

|

- Publicitat -

La líder dels comuns al Parlament i coordinadora de CatComú, Jéssica Albiach, s’ha donat de baixa de Podemos per la prohibició de doble militància entre dues formacions estipulada per la formació lila.

Albiach va prendre la decisió la setmana passada, però la decisió ha transcendit aquest divendres, poc abans el portaveu de Podemos, Javier Sánchez Serna, hagi anunciat que els seus cinc diputats del Congrés marxen del grup parlamentari de Sumar i passen al mixt.

Publicitat

La líder dels comuns a Catalunya tenia pendent fer el pas des que es va decidir aquesta prohibició, en una maniobra dels de Ione Belarra per protegir el seu espai davant l’avenç dels de Yolanda Díaz. La crisi a l’esquerra espanyola ha culminat amb el pas dels cinc diputats dels primers al grup mixt a la cambra baixa espanyola.

Durant l’anunci, Sánchez Serna ha retret que el PSOE i Sumar hagin “expulsat” la formació del govern espanyol, ja que Podemos va quedar sense carteres ministerials i sense cap portaveu a les noves comissions al Congrés.

Et pot interessar  Els comuns creuen que poden "anar a més" i "millorar els resultats" el 12-M i confien en un govern "progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut