Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

Albiach: “Crec que el PSOE accedirà a fer un referèndum sobre la monarquia per la pressió de la gent”

La líder dels comuns diu que discrepen del PSOE i que volen un referèndum d’autodeterminació pel poble sahrauí

Agències 10/04/2022
La presidenta del grup parlamentari d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, atén els mitjans de comunicació abans d'un acte a favor de la república a Nou Barris (Barcelona) acompanyada del diputat del mateix grup Lucas Ferro. Data de publicació: diumenge 10 d’abril del 2022, 13:22 Localització: Barcelona Autor: Martí Rodríguez

La líder d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, considera que “al final” el PSOE accedirà a fer un referèndum sobre la continuïtat de la monarquia i el model d’estat per “la pressió de la ciutadania”. En un acte aquest diumenge a favor de la república a Barcelona, ha tornat a demanar al seu soci de govern que no bloquegi la comissió d’investigació sobre la monarquia al Congreso i ha insistit que “ser demòcrata avui implica deixar d’encobrir a una institució corrupta”.

Respecte a la ruptura de relacions del Front Polisario amb l’executiu espanyol pels recents moviments de Pedro Sánchez en favor del Marroc, Albiach ha recordat que discrepen de la decisió del PSOE i que volen un referèndum d’autodeterminació pel poble sahrauí.