Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Abascal encarna el racisme més pervers i diferencia els refugiats ucraïnesos de les “invasions” dels musulmans

|

- Publicitat -

El líder del partit d’ultradreta Vox, Santiago Abascal, ha tornat a demostrar l’odi que porta dins i ha protagonitzat un vergonyós discurs carregat de xenofòbia i racisme. “Aquests sí que són refugiats de guerra; aquestes dones, nens i ancians sí que s’han d’acollir”, ha assegurat en referència als refugiats ucraïnesos que fugen del país per la invasió russa i els ha diferenciat d’aquells que procedeixen d’Àfrica.

Per Abascal, cal diferenciar-los de “les invasions d’homes joves en edat militar i musulmans” que volen “desestabilitzar Europa” i “colonitzar-la”. El president del partit feixista ha posat Polònia com a bon exemple per la política d’acollida dels refugiats “que sí que han de ser acollits”, és a dir, els procedents d’Ucraïna. “Qualsevol pot entendre la diferència”, ha conclòs.

Publicitat

D’altra banda, Abascal ha assegurat que el president espanyol, Pedro Sánchez, no està “capacitat” per a liderar el país durant el conflicte a Ucraïna i li ha demanat la dimissió. A més, ha assegurat que “els aliats de Putin són dins de l’executiu”, en referència a Unidas Podemos. “El Gobierno vol ser a dos llocs a la vegada, amb els agressors i els agredits, amb Putin i l’OTAN”, ha insistit.

Abascal ha assegurat que Putin “mai s’hauria atrevit” a iniciar una guerra si no fos per la “vulnerabilitat i dependència energètica” que creu que pateix la UE.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut