Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

9 diputats del Parlament no assistiran al ple de dijous perquè estan confinats

|

- Publicitat -

Hi ha 9 diputats i diputades que no podran assistir al ple del Parlament d’aquest dijous per estar confinats i confinades, ja sigui per ser positius de covid-19 o contactes estrets.

Tal com han informat els grups a l’ACN, es tracta -de moment- de 4 electes d’ERC (Pau Morales, Alba Camps, Lluís Salvadó i Juli Fernández) -el grup amb més afectats-, 2 de Junts (Mònica Sales i Josep Rius), 1 del PSC (Ferran Pedret), 1 de Vox i 1 altre de Cs.

Publicitat

No hi ha cap persona confinada entre els grups de CUP, comuns ni PPC. El ple aprovarà demà els pressupostos del Govern per al 2022, en una sessió que només podrà comptar amb la presència de 72 dels 135 diputats i diputades. La resta hauran de delegar el seu vot, inclòs qui estigui confinat.

La sessió de demà començarà a les 9 hores del matí amb el debat i la votació per validar el decret Decret llei 26/2021, de 30 de novembre, de modificació del llibre segon del Codi civil de Catalunya en relació amb la violència vicària. A continuació se substanciarà una de les interpel·lacions posposades a l’anterior sessió, la de la CUP sobre la salut i l’atenció primària.

Tot seguit, cap a dos quarts d’onze del matí, el Ple començarà el debat final del projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2022, que es podria votar a primera hora de la tarda. Un cop votat, el Ple farà el debat i la votació finals del projecte de llei de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, conegut també com a llei d’acompanyament.

Et pot interessar  Albiach critica les hipotètiques aliances del PSC i ERC amb Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut