Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

“17-A, prou silenci còmplice”: les exigències al Gobierno

|

- Publicitat -

A mesura que es coneixen més informacions sobre els atemptats yihadistes de Barcelona i Cambrils de fa gairebé dos anys, el silenci eixordador del Gobierno és més esfereidor. “Silenci còmplice”: així ho van verbalitzar els manifestants de davant de la Delegación del Gobierno d’aquest dissabte a la tarda per exigir explicacions i saber què hi ha darrere dels fets fatídics d’aquell 17 d’agost a Catalunya.

Els manifestants, amb cartells blancs i grocs, demanaven explicacions després que ‘Público’ hagi revelat informacions en exclusiva sobre la relació entre l’imam de Ripoll i el CNI. El crit del carrer es va registrar en forma de petició de comissió  al Congreso per part d’ERC i JxCat per poder, així, clarificar els fets. Les dues formacions independentistes demanaven que el president Pedro Sánchez i l’exdirector del CNI, Féliz Sanz Roldán comparaguessin davant dels partits.

Publicitat

A més, alguns polítics i líders catalans -com el president Puigdemont i Rufián- ja han manifestat i exigit que el poble de Catalunya necessita explicacions, però els partits nacionalistes espanyols callen davant de les informacions que demostrarien que el CNI sabia els moviments de la cèl·lula terrorista dies abans que cometessin la matança i el Gobierno assegura que “no està per aquest tema”. 

 

Et pot interessar  La fiscalia demana arxivar la causa contra l'exdirectora del CNI per l'espionatge a Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut