Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Pere Aragonès assegura que “en els pròxims dies” concretarà els detalls de l’Acord de Claredat

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat que “en els pròxims dies” aportarà més detalls sobre l’Acord de Claredat amb el qual ERC té l’objectiu de celebrar un referèndum sobre la independència pactat i internacionalment reconegut. Així ho ha revelat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, arran d’una pregunta de LaRepublica.cat durant la roda de premsa.

Publicitat

“En els pròxims dies” el president de la Generalitat “entrarà al detall” sobre la proposta de l’Acord de Claredat que ERC defensa des de fa mesos, a la vegada que també revelarà qui formarà part de la comissió d’experts que ha d’assessorar el Govern en aquesta matèria. No obstant això, la portaveu del Govern no ha concretat el dia en què Aragonès farà aquestes revelacions.

Amb tot, però, la proposta d’ERC ja va ser rebutjada en primera instància al Parlament de Catalunya, a la vegada que ha rebut diverses crítiques per part de l’oposició. El secretari general de JxCat, Jordi Turull, va manifestar respecte a aquesta qüestió que el que cal és “un acord de claredat sobre cap on vol portar el país.

Et pot interessar  ERC proposa una llei de finançament perquè la Generalitat recapti tots els impostos mentre Catalunya no sigui independent
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió