Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

VÍDEO | Turull, sobre el missatge d’Aragonès: “El que cal i urgeix és un acord de claredat sobre cap on vol portar el país que no doni l’esquena a l’estratègia del 52%”

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha valorat de forma negativa el discurs institucional que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va fer amb motiu del dia de Sant Esteve. En una atenció als mitjans feta el matí d’aquest dimarts, 27 de desembre, a Vic (Osona), Turull ha expressat la seva “decepció”, de la mateixa manera que la presidenta de Junts ha fet hores abans, respecte al missatge enviat per Aragonès.

“Ens va sorprendre i decebre, semblava més el discurs del president d’un partit que d’un país”, ha dit Turull, tot criticant el “gir d’esquena” d’Aragonès a l’estratègia del 52% de l’independentisme per “fer bona” l’estratègia del PSOE a Catalunya. Turull també ha aprofitat per instar el president a “negociar i acceptar” les propostes del seu partit sobre els pressupostos.

Publicitat

Turull ha criticat que el president “demanava l’adhesió a una estratègia de partit”, en comptes de fer un discurs “ambiciós i potent” des del punt de vista econòmic, social i nacional. En aquesa línia, ha manifestat que “cal un acord de claredat sobre cap on vol portar el país“, ha reclamat el secretari general de Junts, tot recordant-li que no compta amb majoria al Parlament.

L’exconseller també ha destacat que el seu partit ha fet una “proposta seriosa” sobre els pressupostos, i ha afegit que espera que Aragonès no demani “adhesió” al seu projecte pressupostari, el qual compta ja amb el suport dels comuns, sinó que “negociï i accepti” les propostes de Junts, segons recull l’ACN.

Et pot interessar  La cruesa de l'exili: mor la mare de Carles Puigdemont, Núria Casamajó, poc abans del seu possible retorn
Publicitat

Opinió

Minut a Minut