Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

Pedro Sánchez: “El partit socialista ha guanyat el futur i perdut el passat

El candidat del partit socialista a la presidència del govern ha celebrat la seva victòria amb paraules en pros de la democràcia i el futur. “Espanya té una democràcia consolidada”. […]

Joan Vila i Boix
Joan Vila i Boix 29/04/2019
Twitter

El candidat del partit socialista a la presidència del govern ha celebrat la seva victòria amb paraules en pros de la democràcia i el futur. “Espanya té una democràcia consolidada”. “Avui hem de reivindicar la democràcia”. O “No volem retrocedir, volem un país que miri al futur” han estat les frases que ha fet servir per reclamar el triomf. Així com ha  expressat la seva voluntat de fer un govern pro europeu, que reivindiqui l’Espanya plural. Per última ha posat de relleu que necessita la victòria del 26-M per consolidar la seva.

D’altra banda el seu públic ha estat cridat eslògan contra Albert Rivera: “Amb Rivera no” i antifeixistes com ara “No passaran”. Càntics que avisen al líder dels interessos de la base del partit i als quals Sánchez ha respost lacònicament: “Nosaltres no imposarem cordons sanitaris”