Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Palma culmina la Ruta de les Homilies d’Organyà a les Balears amb la inauguració del darrer monòlit

Cada monòlit simbolitza un moment o concepte clau per a la llengua catalana

|

- Publicitat -

Palma ja compta amb el darrer dels monòlits dedicat a les Homilies d’Organyà que hi ha arreu dels territoris de parla catalana, segons informa dBalears. La figura ha estat instal·lada per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma.

Publicitat

La Ruta de les Homilies d’Organyà és un recorregut pel domini lingüístic amb indrets, esdeveniments i persones que han contribuït a configurar la llengua catalana. Té com a objectiu reforçar el compromís ciutadà amb el català i reforçar els lligams i les complicitats entre diversos indrets on es parla la llengua. Promoguda per l’Associació d’Amics de les Homilies d’Organyà, té el suport del Govern de les Illes Balears, la Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana.

Cada monòlit simbolitza un moment o concepte clau per a la llengua catalana, com els orígens, l’expansió, la Renaixença, la normativització, la resistència, el caràcter nacional i oficial, la consciència lingüística o l’interès per la llengua.

Et pot interessar  Els representants dels partits balears debaten a Palma sobre polítiques lingüístiques
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió