Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

L’actriu Roser Tapias denuncia 7 anys d’assetjament i amenaces de mort

|

- Publicitat -

L’actriu Roser Tapias (Barcelona, 1989), coneguda per sèries com ‘La Riera’ o ‘L’última nit del Karaoke’, denuncia 7 anys d’assetjament i amenaces de mort. Segons ha publicat l’Ara, el malson va arrencar a partir del fenomen fan per part d’una seguidora del que llavors era la seva parella, un actor conegut.

Publicitat

L’admiració va derivar en assetjament per les xarxes socials, insults, amenaces de mort i suplantació d’identitat. Tapias va presentar una denúncia als Mossos i d’un episodi greu, en què l’assetjadora va presentar-se al domicili de l’actriu amb un ganivet amenaçant-la de mort, va aconseguir una ordre d’allunyament.

Entre l’agost i el setembre del 2020, explica l’Ara, l’actriu va rebre més de 500 correus amb desqualificacions i insults. El 10 de juny del 2020 hi va haver una sentència per conformitat en què l’assetjadora reconeixia els fets i assumia tres delictes: un any de presó per assetjament, 18 mesos de multa (3 euros diaris) per un delicte continuat de trencament de mesures cautelars i 6 mesos de multa per danys. A més d’una indemnització de 850 euros, informa el diari. Pensava que la sentència suposaria un punt final, però la calma va durar ben poc, ja que va haver d’obrir un segon procediment que està en fase d’instrucció.

L’actriu ha assolit una ordre de protecció: prohibició d’aproximació a la víctima a menys de 500 metres i prohibició de comunicació per qualsevol mitjà.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió