Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

La paranoia de Ciutadans traspassa fronteres

Carlos Carrizosa ha anunciat que Ciutadans presentarà una queixa a la Junta Electoral pel llaç groc que la Generalitat té a l’exterior de la seva delegació a Londres. “Estem parlant […]

Redacció 26/03/2019
Quim Torra, president de la Generalitat / ACN

Carlos Carrizosa ha anunciat que Ciutadans presentarà una queixa a la Junta Electoral pel llaç groc que la Generalitat té a l’exterior de la seva delegació a Londres. “Estem parlant d’un símbol partidista i per tant vulnera la neutralitat d’edificis públics”, assegura el portaveu taronja al Parlament.

En aquest sentit, Carrizosa ha confirmat que no faran cap queixa pel llaç del Patí dels Tarongers, ja que finalment ha estat retirat de l’interior del Palau de la Generalitat.

Denuncien l’alcalde de Sabadell a la Fiscalia 

El grup municipal de Ciudadanos a Sabadell també ha denunciat davant la Fiscalia l’alcalde de la ciutat, Maties Serracant (Crida per Sabadell), per no retirar de l’Ajuntament la pancarta de suport als presos polítics, ni els llaços grocs dels edificis municipals. La formació ha presentat una demanda aquest dimarts als jutjats de Sabadell perquè considera que el batlle ha incorregut en un delicte de desobediència per no complir amb els requeriments de la Junta Electoral Central (JEC). El portaveu de la formació a la població, José Luís Fernández, considera que els dos escrits d’al·legacions que Serracant ha enviat a la JEC són “una presa de pèl” i un “intentent d’obstruir” la justícia.