Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

La manipulació descarada d’Arrimadas per atacar l’independentisme i tractar de víctimes els botxins

La líder de Cs retreu al PSOE i al PP que “acotin el cap” davant el “pitjor nacionalisme de tots”

Redacció 22/05/2022
La presidenta de Ciudadanos (Cs), Inès Arrimadas, en un acte a Barcelona durant la conferencia 'En defensa de la Ciudadania i la Democracia' que s'ha fet a Barcelona i ha comptat amb l'eurodiputat belga, Guy Verhofstadt Data de publicació: diumenge 22 de maig del 2022, 16:57 Localització: Barcelona Autor: Cedida a l'ACN per Ciutadans

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, aposta novament per la manipulació i considera que les víctimes de l’espionatge massiu a l’independentisme són en realitat el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) i la justícia espanyola. És a dir, els autors de l’escàndol democràtic a ulls d’Arrimadas són els qui pateixen “atacs” dels partits “nacionalistes i populistes”.

Per això, Arrimadas ha retret al PP i al PSOE la seva actitud: “Quan el nacionalisme i el populisme ataca les nostres institucions veurem els dos partits del bipartidisme acotant el cap”.

En aquest sentit, la líder de Cs ha acusat els socialistes de creure en les identitats col·lectives i en “una sola manera de ser catalans”. També ha retret a l’executiu de Pedro Sánchez que governi gràcies als vots “del pitjor nacionalisme de tots”. D’altra banda, ha acusat el nou president del PP, Alberto Núñez Feijóo de creure que hi ha “regions de primera i de segona a l’Estat”.

Alarmista com sempre, Arrimadas ha advertit que els partits independentistes “aprofitaran qualsevol cosa per atacar la justícia, la prefectura de l’Estat, les institucions, el CNI”, institucions que, segons a parer seu, “ens fa ser lliures i iguals” i “no un conjunt cosit de nacionalitat i identitats territorials”.

Per tot plegat, Cs s’ha autoproclamat l’únic partit que defensa “sense problemes” la democràcia espanyola. Arrimadas ha afegit que “només els liberals defensaran sense complexos les institucions de l’Estat”.