Edició 2179

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 13 de juliol del 2024
Edició 2179

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 13 de juliol del 2024

La família de la menor violada en un centre comercial de Badalona denuncia amenaces de mort

|

- Publicitat -

La família de la menor d’onze anys que va ser violada en grup per part de sis menors d’edat als lavabos del Centre Comercial Màgic de Badalona ha denunciat que està rebent amenaces de mort. Un dels fills ha explicat al ‘Planta Baixa’ que el seu germà ha rebut missatges a través de Whatsapp per part d’un desconegut retraient-li que per culpa seva hi ha un noi tancat en un centre de menors. “Admet que no es coneixen però que li fa pena i que per aquest motiu el matarà”, assegura, “sap on està la seva escola i li diu que a la sortida rebrà dues punyalades”. Precisament, va ser el germà que rep les amenaces qui va descobrir què li havia passat a la nena. Per tot plegat, la família ha presentat una segona denúncia.

Publicitat

El fill també assenyala en l’entrevista que el cas va sortir a la llum arran d’un vídeo gravat pels agressors. “El meu germà arriba i diu que li han explicat que a l’escola corre aquest vídeo”, sosté, tot lamentant que el seu germà va rebre “burles” per aquest motiu, i que un dels agressors el mostrava a diverses persones perquè se sentia “orgullós”.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant aquests fets arran de la primera denúncia, interposada el mes de novembre. Segons assegura el germà entrevistat, el cos de policia està protegint el germà després d’haver estat el receptor d’aquestes amenaces per telèfon.

El testimoni també admet que la seva família es troba en una posició “dura” i que s’ha plantejat mudar-se a una altra ciutat, tot lamentant que aquesta situació “li podria haver passat a qualsevol noia”, però que espera que el delicte tingui “conseqüències” pels responsables.

Et pot interessar  D'una campanya forestal amb risc "extrem" a una d'alerta "alta": les pluges donen una treva als boscos gironins
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut