Edició 1897

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023
Edició 1897

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023

La casa reial es presenta a Girona aquest cap de setmana

|

- Publicitat -

La Casa Reial continua actuant com si estigué per a sobre de les lleis. Aquest diumenge, dia 3 de juliol, fonts de la Casa Reial han anunciat que la princesa Elionor visitarà la ciutat de Figueres per primer cop acompanyada de la seva germana, la infanta Sofia.

Publicitat

L’hereva al tron espanyol tindrà dos actes a Figueres a la tarda acompanyada dels reis Felip VI i Letizia i de la infanta Sofia amb motiu de l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona 2022, que es tornarà a fer a Barcelona. La seva agenda no acaba, ja que a les cinc mantindrà una sessió de treball sobre els nous programes de la fundació i una trobada amb joves participants; seguidament, a les sis de la tarda, visitarà el Museu Dalí.

L’endemà la princesa Elionor visitarà a Barcelona, on té programada agenda tot el dia, que culminarà amb la cerimònia d’entrega de premis de la fundació. Els Premis Fundació Princesa de Girona es tornaran a entregar, per tercer any consecutiu a Barcelona, a causa del veto imposat per a Girona.

Cal recordar que després de la proclamació de Felip VI el 2014, Elionor de Borbó no només va convertir-se en princesa d’Astúries sinó que també va heretar del seu pare els títols de princesa de Girona, de Viana, duquessa de Montblanc, comtessa de Cervera i senyora de Balaguer.

Et pot interessar  La Casa de Cultura de Girona acull l'exposició 'Accions culturals per a la Casa de la República'
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial