Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

La casa reial es presenta a Girona aquest cap de setmana

La família reial aterra a Catalunya per l’entrega dels premis Fundació Princesa de Girona

Redacció 01/07/2022
La princesa Elionor i el monarca espanyol Felip VI.

La Casa Reial continua actuant com si estigué per a sobre de les lleis. Aquest diumenge, dia 3 de juliol, fonts de la Casa Reial han anunciat que la princesa Elionor visitarà la ciutat de Figueres per primer cop acompanyada de la seva germana, la infanta Sofia.

L’hereva al tron espanyol tindrà dos actes a Figueres a la tarda acompanyada dels reis Felip VI i Letizia i de la infanta Sofia amb motiu de l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona 2022, que es tornarà a fer a Barcelona. La seva agenda no acaba, ja que a les cinc mantindrà una sessió de treball sobre els nous programes de la fundació i una trobada amb joves participants; seguidament, a les sis de la tarda, visitarà el Museu Dalí.

L’endemà la princesa Elionor visitarà a Barcelona, on té programada agenda tot el dia, que culminarà amb la cerimònia d’entrega de premis de la fundació. Els Premis Fundació Princesa de Girona es tornaran a entregar, per tercer any consecutiu a Barcelona, a causa del veto imposat per a Girona.

Cal recordar que després de la proclamació de Felip VI el 2014, Elionor de Borbó no només va convertir-se en princesa d’Astúries sinó que també va heretar del seu pare els títols de princesa de Girona, de Viana, duquessa de Montblanc, comtessa de Cervera i senyora de Balaguer.