Dijous, 4 de juny de 2020 - Edició 679
La República

Kale-Borroka mediàtica del Grup Godó contra els presidents Torra i Puigdemont

Marius Carol director de La Vanguardia porta dies carregant contra la resposta a la sentència dels partits independentistes

Redacció
Redacció 02/11/2019

El Grup Godó posa tots els seus mitjans per carregar contra la resposta a la sentència de la repressió

Dia si, dia no, presenta una suposada caiguda de l’economia catalana per culpa de les respostes a la sentència, i oblida l’espoli que pateix el país any darrera any. Avui amenaça amb la fugida del Mobile World Congress de la capital catalana, carrega contra el conseller Comín per demanar aturar l’economia i per convertir-se en un dels homes de confiança de Puigdemont i compara, insultant greument, el president Torra amb l’emperador Neró que es complaïa davant l’incendi de Roma.

El Grup Godó ha decidit liquidar Puigdemont i el seu entorn

A la seva columna del dia de tots sants, Marius Carol carregava contra l’assemblea de Càrrecs Electes, per ser segons ell, una eina de Waterloo per dinamitar el diàleg amb Espanya, i acaba esverant-se al recordar que tallessin una estona l’avinguda Diagonal.

Fins i tot tracte a Gabriel Rufián de conciliador i destaca les paraules de l’ultra Cayetana Álvarez de Toledo que en el debat organitzat per la capçalera que dirigeix, li dies al cap de llista d’ERC, “si sigue dando pasitos en la misma dirección, acabarà con el constitucionalismo.” Com una mostra de l’estima republicana del diari, segons pensa ell.

El Grup Godó treballa sense pausa contra el procés independentista, però cobra del mateix Govern a qui vol liquidar.

Sense els milions d’euros que ha rebut de les administracions públiques, el grup comunicatiu entraria en pèrdues, i ni tant sols podrien repartir-se els dividends entre els seus accionistes, és una empresa afortunada, cobra milions del Govern Català i fa la feina que li pertoca, falsejar el relat independentista per impedir l’anhel de la majoria de ciutadans d’aquest país.

Recull d’artícles de Marius Carol on mostra l’odi contra els independentistes 

 

Relacionats