Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Froilán es torna a coronar i és desallotjat d’un ‘after’ il·legal a Madrid 

El net del rei emèrit es troba immers en una nova polèmica

Redacció 06/02/2023

La Policia Municipal de Madrid ha desallotjat aquest cap de setmana un ‘after’ il·legal a la capital espanyola on es trobava, ni més ni menys, que Froilán de Marichalar que hauria tornat d’Abu Dhabi. No és cap secret que el fill de la infanta Elena i net del rei emèrit Juan Carlos I s’ha vist immers en polèmiques per les festes que escull.

En cas, segons explica El Mundo, els agents van trucar a la UCES (Unitats Centrals de Seguretat) per a evacuar el local —que té llicència de sauna— en el qual hi havia 229 persones quan el nombre de clients autoritzats era de 99. Per acabar-ho d’adobar, hi havia menors i nombrosos clients que consumien drogues, sobretot cocaïna rosa.

Finalment, la Policia va aixecar una acta d’inspecció en matèria d’espectacles públics per tres possibles infraccions: exercir una activitat diferent de l’autoritzada, presència de menors dins del local i excés d’aforament amb risc per a les persones. A més, a un client se li va intervenir un ganivet a l’esquena preparat per a ser utilitzat.