Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Impliquen el nebot de Felip VI, Froilán, en una baralla amb navalles: podria comportar 1 any de presó

|

- Publicitat -

El nebot del rei espanyol Felip VI, Felip Joan Froilán de Marichalar i Borbó, ha tornat a fer de les seves per Madrid, en els ambients nocturns pel qual se sol moure. La Policia Nacional ha obert diligències contra el membre de la Família Reial per un presumpte delicte de baralles que podria implicar un any de presó, segons ha avançat El Confidencial.

Els fets es remunten al passat 25 de novembre a les portes d’una famosa discoteca situada al carrer Goya, al centre de Madrid. Entre els implicats hi hauria Froilán, Isabel Mateos Pérez-Íñigo (amiga del Petit Nicolás) i un altre amic, que hauria rebut una ferida d’arma blanca de 2,5 centímetres.

Publicitat

Aquesta no és la primera vegada que Froilán es veu implicat en successos. De fet, aquest estiu passat, el jove va viure un tiroteig en una discoteca de Marbella on celebrava el seu 24è aniversari; mesos més tard, el personal de seguretat d’una altra discoteca va expulsar Froilán perquè va estar molestant altres persones amb una pistola de gas CO2. Entre el 2021 i aquest any, el jove, que a més és habitual de les manifestacions de l’extrema dreta espanyola, com la del 2019 a Colón contra Pedro Sánchez, també va ser enxampat saltant-se les restriccions per la pandèmia de la COVID-19.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut