Dimecres, 8 d'Abril de 2020 - Edició 622
La República

Forn parla de l’aliança entre Colau i Valls: “L’equidistància té uns límits”

“No pot fer creure que li regala els vots a canvi de res”, assegura el regidor electe de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona

Redacció
Redacció 12/06/2019
Joaquim Forn, conseller legítim d'Interior / ACN

Joaquim Forn ha parlat de les aliances d’Ada Colau amb Manuel Valls i el PSC per tornar a ser l’alcaldessa de Barcelona. En una entrevista per escrit a Betevé, el regidor electe de Junts per Catalunya retreu a la líder dels comuns que “l’equidistància té uns límits”. Des de la presó de Soto del Real, el conseller legítim d’Interior no es creu que Colau pugui pensar “que Valls regala els vots a canvi de res”.

En aquest sentit, Forn veu la posició de Barcelona en Comú com a “legítima, però difícil d’explicar”. Sobre el PSC, ha assegurat que la relació no és irreconciliable. S’ha mostrat “contrari a qualsevol cordó sanitari” i ha remarcat que durant la campanya ja va dir que Barcelona necessita grans acords “i no tindria cap sentit prescindir” dels socialistes.

Pel que fa al futur de l’espai del PDeCAT i Junts per Catalunya, ha opinat que aquest és un projecte “de suma”, i no es pot prescindir de ningú. En preguntar-li per Artur Mas, ha expressat que “pot relligar les diferents sensibilitats” que hi ha en aquest espai. Segons ell, ara toca “endreçar-lo” però ha subratllat que no es parteix de zero, perquè hi ha una bona base i també “nous lideratges que estan cridats a fer un pas endavant”.

Relacionats