Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Espadaler, la veu per tapar el joc brut de l’estat en els atemptats del 17-A

El diputat del PSC-Units exigeix “confiança” en les institucions democràtiques espanyoles, les mateixes que impedeixen la investigació

Agències 17/08/2019
Pla tres quarts d'Albert Batlle i Ramon Espadaler passejant per Gràcia aquest dissabte. Imatge del 17 d'agost del 2019. (Horitzontal)

Polítics fracassats que fan el joc a les clavegueres de l’estat

El dirigent d’Units per Avançar i diputat al Parlament pel PSC-Units, Ramon Espadaler, (un dels que va arruïnar UDC) ha demanat a la Generalitat que s’allunyi de les “especulacions conspiratòries” sobre els atemptats del 17-A. Espadaler els ha exigit que “llegeixin” les paraules del cap dels Mossos sobre els fets i ha subratllat que els únics responsables van ser “els terroristes jihadistes”. El diputat ha fet una crida a confiar “en les institucions democràtiques” i ha recordat que la “causa és oberta”.

Espadaler ha fet aquestes declaracions en la visita que ha fet amb el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció de Barcelona, Albert Batlle, a les Festes de Gràcia. Coincidint amb el segon aniversari dels atemptats a Barcelona, el dirigent d’Units no ha volgut passar per alt, però, que encara hi ha “terreny” per avançar en matèria de “detecció” i ha posat com a exemple la necessitat que la policia catalana s’integri en organismes internacionals com l’Europol.