Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

ERC critica que Sánchez “aposti per Ciudadanos i el 155”

Esquerra Republicana ha carregat contra Pedro Sánchez, després que el president del Gobierno hagi tancat la porta a un pacte amb els republicans. “Sánchez ha deixat clar que aposta per […]

Aleix Ramirez Morlans 16/04/2019
Joan Margall i Carolina Telechea, membres de la candidatura d'ERC al Congrés dels Diputats / Aleix Ramirez

Esquerra Republicana ha carregat contra Pedro Sánchez, després que el president del Gobierno hagi tancat la porta a un pacte amb els republicans. “Sánchez ha deixat clar que aposta per Ciudadanos i el 155”, ha afirmat Carolina Telechea, número tres de la llista al Congrés, en un acte de campanya celebrat a Montjuïc.

Els republicans reiteren que “com més forta sigui ERC, més es podrà condicionar el PSOE”. Telechea assegura que un dels objectius principals pel 28 d’abril “és tenyir el mapa de Catalunya de color groc”.

Esquerra situa la defensa dels drets socials com una prioritat per la pròxima legislatura. “Al Congrés caldrà abordar problemàtiques relacionades amb la llei de la dependència, els drets de les dones o els efectes de la pobresa energètica”, ha expressat Carolina Telechea.

En un altre ordre, Joan Margall, número dos d’ERC per Girona, ha advertit que “ens trobem en una situació d’emergència habitacional”. Margall ha instat als grans partits espanyols a permetre la creació d’un parc públic d’habitatge i a la vegada “impulsar mesures que regulin el preu del lloguer”.