Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

El Gobierno restringeix l’espai aeri de Barcelona per la Diada

El Gobierno restringirà l’espai aeri del centre de Barcelona per la manifestació de la Diada de demà. L’òrgan depenent del ministeri de Foment que s’encarrega de la navegació aèria, Enaire, ha […]

Redacció 10/09/2018
Vista aèria d'una de les lones que van protagonitzar la Diada del 2017

El Gobierno restringirà l’espai aeri del centre de Barcelona per la manifestació de la Diada de demà. L’òrgan depenent del ministeri de Foment que s’encarrega de la navegació aèria, Enaire, ha decidit que sigui així arran de la demanda de la Subdelegació del Govern a partir d’una petició dels Mossos d’Esquadra.

La decisió, que -diuen- s’hauria pres per la seguretat dels assistents a la concentració, afectarà l’espai aeri entre els 0 i els 610 metres d’altitud entre les 14 i les 21 hores, quan només podran volar aeronaus de l’Estat, de les Forces i Cossos de Seguretat i serveis d’emergència. Pel que fa als helicòpters de televisió, podran volar per captar imatges aèries aquells que hagin sol·licitat prèviament un permís per fer-ho. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ja ha confirmat que comptarà amb aquestes imatges.