Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Cunillera, sobre la proposta d’un nou Estatut: “Jo crec té possibilitats”

La delegada del Govern espanyol assegura que les dues administracions estan treballant "molt bé"

|

- Publicitat -

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, creu que la proposta d’un nou Estatut “té possibilitats”. Així ho ha exposat aquest dijous en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio. I ha assegurat que “estem treballant molt bé entre les administracions, però això no ven”.

Publicitat

Ha comentat també que “Torra i Sánchez es tornaran a trobar a la tardor”. La delegada ha volgut posar èmfasi que “a Sánchez no se li pot negar que ha fet moltes propostes” i ha exposat que si d’alguna cosa “peca” el president del Govern espanyol és d’ofertes. “Cal recordar que només portem tres mesos al govern”, ha subratllat.

“Dificultats de convivència”

Cunillera ha dit que a Catalunya “hi ha risc que la convivència es posi en perill” i ha remarcat que “hi ha intolerància”. “És evident que hi ha risc que la gent porti a l’extrem la seva idea”.

La delegada també ha volgut deixar clar que “el president del govern ha d’alertar del perill de la ruptura de la convivència a Catalunya”. “No crec que hi hagi confrontació però sí que hi ha dificultats de convivència en alguns àmbits” i en referència al diàleg ha reconegut que “és evident que estem molt allunyats i absolutament separats”.

Sobre l’arribada de 600 antiavalots per la Diada i l’1-O ha assegurat que “els agents de la policia espanyola que vindran a Catalunya són una resposta habitual quan hi ha mobilitzacions i cal una atenció especial”.

Et pot interessar  La Moncloa creu que Puigdemont "ha obert una via al diàleg" i l'abordarà "amb discreció" i dins de la Constitució
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió