Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Cunillera es mostra dolguda per la resposta de la Generalitat després de la Comissió Bilateral

La delegada del Gobierno assegura que hi van anar amb la reunió preparada i contradiu les paraules d'Artadi

|

- Publicitat -

La delegada del Govern central a Catalunya, Teresa Cunillera, ha lamentat que la Generalitat “menyspreï” el resultat de la reunió de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat, i ha dit que no és la millor manera d’actuar per part del Govern, ja que feia set anys que no es convocava.

Publicitat

En una entrevista aquest divendres a Rac1, s’ha mostrat sorpresa per la valoració que la Generalitat ha fet de la trobada, ja que ha dit que durant la reunió “no es va expressar aquest concepte” i ella no va tenir aquesta sensació.

Assegura que es van preparar la reunió

Ha negat que els representants del Govern espanyol acudissin sense haver-se preparat la reunió, com va dir la portaveu de la Generalitat, Elsa Artadi: “Vam anar-hi amb papers, nombres i la nostra feina feta”, ha defensat.

A més, ha criticat la “reticència” de la Generalitat a participar en òrgans multilaterals, ja que és on es discuteixen aspectes molt importants pels catalans i Catalunya no hauria de renunciar-hi, ha opinat.

Cunillera ha subratllat que el Govern central no pot interferir en el judici als polítics sobiranistes presos, i ha dit que “demanar la separació de poders i alhora que s’actuï amb els presos és incongruent” perquè els executius no fan de poder judicial.

Et pot interessar  I si aprofitem la incompetència del PSOE i del PP?
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió