Dimecres, 21 d'abril de 2021 - Edició 1000
La República

El FAQS sua la cansalada per omplir les grades del públic del plató

L’equip de producció va fer una crida a la desesperada el mateix dissabte per manca de gent

Redacció
Redacció 09/09/2019

Aquest passat dissabte a la nit el programa ‘Preguntes Freqüents’ tornava a la graella dels caps de setmana de TV3 un cop iniciada la programació regular d’aquesta temporada. L’espai de política, tertúlies, entrevistes i entreteniment que va iniciar Ricard Ustrell i que després va seguir Laura Rosel fins que El Terrat va apostar per Cristina Puig no va obtenir un dels seus millors resultats d’audiència.

El share (l’índex d’espectadors que veien TV3 de tots els que tenien la televisió engegada en aquella franja horària) va ser del 12,9% amb un total de 164.000 espectadors. Per situar aquesta dada podem recordar el pitjor resultat d’audiència de Rosel, que va ser d’un 14,8% el 12 de maig.

Però el que més ha cridat l’atenció d’aquesta estrena de temporada del FAQS van ser els problemes per omplir les grades del públic del plató de TV3. L’equip de producció del programa va suar la cansalada per a emplenar els forats de les butaques buides que quedaven darrere dels tertulians. De fet, en altres produccions de programes de El Terrat fetes aquell mateix dia, es va preguntar als assistents si volien repetir experiència i anar de públic a la nit al programa de la televisió catalana. Finalment, amb una mica més d’espai entre els allà asseguts, la grada no es veia buida.