Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Comín recorda les víctimes del 17-A quan era conseller de Salut: “Les famílies tenen dret a tota la veritat”

|

- Publicitat -

El conseller legítim de la Generalitat, Toni Comín, ha posat cullerada al més que possible escàndol revelat per Villarejo, que evidenciaria la implicació de l’estat en els atemptats del 17-A per “espantar” Catalunya. En un fil a Twitter, Comín ha recordat que en aquell moment ell era conseller de Salut, i que va veure i acompanyar familiars de les víctimes, així com ferits després de l’atemptat, remarcant que “és impossible oblidar les converses” que va tenir amb alguns familiars.

Publicitat

L’eurodiputat de Junts també ha titllat de “monstruositat” la possibilitat que un estat faciliti un atemptat, i retreu que encara no ha donat cap raó per “dissipar aquesta sospita”, ja que no han acceptat cap investigació necessària per “descartar la hipòtesi d’un comportament criminal de l’estat”. “Els motius per sospitar no fan sinó augmentar”, ha reblat Comín, que ha donat suport als familiars de les víctimes defensant que “tenen dret a saber la veritat, tota la veritat”, i també ha recordat que “hi ha legislació internacional que els empara”.

Amb tot, si s’acabés confirmant el que va dir Villarejo, per Comín constataria que l’estat espanyol “tritura el primer dels DDHH i no pot formar part de la comunitat de les democràcies del món”.

Et pot interessar  La Generalitat homenatja les víctimes del feixisme en l’aniversari de l’alliberament de Mauthausen
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió