Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

Artadi alliçona el govern de Colau per celebrar que el Primavera Sound se’n vagi a Madrid

|

- Publicitat -

El Primavera Sound, un dels festivals més reconeguts de la ciutat de Barcelona, també se celebrarà a Madrid a partir de 2023. Alguns grups de l’oposició a l’Ajuntament han lamentat que els organitzadors del festival hagin decidit celebrar el segon cap de setmana a la capital de l’Estat i no a la ciutat comtal, on sí que es farà el primer cap de setmana.

Publicitat

JxCat ha vinculat la gestió del govern de Colau amb la marxa parcial del festival. “Els dirigents culturals de l’Ajuntament de Barcelona ho celebren com un gran èxit, però la realitat que amaga és gestió molt deficient”, ha lamentat Elsa Artadi, que ha criticat la incapacitat per trobar solucions que facin compatible l’esdeveniment amb el descans dels veïns, així com la pèrdua d’actius culturals, econòmics i d’identitat de la ciutat.

La regidora i presidenta del grup municipal de Junts ho veu com un acte de “supèrbia política” i acusa els que governen Barcelona de voler “una ciutat cada cop més tancada i excloent”. “Excepte pels amics, tot són problemes”, ha reflexionat.

Publicitat

Més notícies

Opinió