Edició 2156

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 20 de juny del 2024
Edició 2156

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 20 de juny del 2024

Argimon es congratula en afirmar que “els punts massius de vacunació comencen cada vegada a tenir menys sentit”

|

- Publicitat -

El conseller de Salut de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha assegurat aquest divendres que els punts massius de vacunació “comencen cada vegada a tenir menys sentit” quan es té gairebé un 70% de la població amb la pauta completa.

Publicitat

En una roda de premsa per presentar les dades d’incidència del coronavirus en el lleure educatiu, ha assegurat que el departament “anirà replegant perquè no té sentit” mantenir aquests punts, sense concretar una data de tancament, però ha afegit que segurament es deixarà algun obert.

Ha afegit que si la vida es va normalitzant aquests espais fora de l’atenció sanitària s’aniran utilitzant per a altres usos, i ha subratllat que es faran servir els equips d’atenció primària, que han estat cabdals per a la vacunació.

Sobre l’inici de curs, ha assenyalat que començarà amb un 45% de joves entre 12 i 15 anys amb pauta completa i amb un 65% en primera dosi.

Argimon ha destacat la vacunació dels joves entre 16 i 19 anys –un 74% en primera dosi i un 66% en pauta completa–, que és superior en primera dosi que entre les persones de 35 a 39 anys.

Aquesta afirmació del conseller de Salut mostra que el pla de vacunació de la Generalitat ha avançat significativament i aporta un punt positiu sobre l’avenç de la pandèmia.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut