Divendres, 19 d'agost de 2022 - Edició 1485
La República

Antifeixistes barren el pas als assistents al míting de Vox a Badalona

Els col·lectius de la plataforma antifeixista de Badalona s’havien convocat a concentrar-se a l’entrada del Centre Cívic La Salut, a l’avinguda del Marqués de Sant Morí, per intentar boicotejar l’acte […]

Agències 12/04/2019
Mossos separen els antifeixistes dels membres de Vox a Badalona/ Twitter @PradesJordi

Els col·lectius de la plataforma antifeixista de Badalona s’havien convocat a concentrar-se a l’entrada del Centre Cívic La Salut, a l’avinguda del Marqués de Sant Morí, per intentar boicotejar l’acte que el partit d’ultradreta Vox havia anunciat que celebraria en aquest recinte. Des de mitja tarda, desenes de persones han acudit a la crida dels antifeixistes per barrar el pas als assistents al míting del cap de llista ultradretà al Congrés, Ignacio Garriga.

Però a dos quarts de set de la tarda, els Mossos d’Esquadra han intervingut per dispersar els manifestants amb cops de porra, amb l’objectiu d’obrir pas i permetre l’entrada als assistents a l’acte de Vox. Després dels primers forcejaments, els agents han aconseguit deixar lliure l’espai. Els antifeixistes han escridassat els simpatitzants de Vox i han llençat consignes com “no passaran” o ” vecino, despierta, el nazi esta en tu puerta” en castellà.