Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Vox, sobre Borràs: “El pujolisme segueix vigent, s’envolta amb la senyera com si fos un atac a tots els catalans”

ACN Barcelona – El portaveu del grup parlamentari de Vox, Joan Garriga, creu que el judici a la presidenta suspesa del Parlament i presidenta de Junts, Laura Borràs, demostra que […]

Agències 21/02/2023

ACN Barcelona – El portaveu del grup parlamentari de Vox, Joan Garriga, creu que el judici a la presidenta suspesa del Parlament i presidenta de Junts, Laura Borràs, demostra que “el pujolisme segueix vigent” a Catalunya. “El pujolisme és que quan hi ha un atac per una acció personal algú s’envolti amb la senyera de tots”, ha remarcat, i s’ha queixat que ara Borràs “s’envolta amb la bandera catalana com si fos un atac al conjunt de catalans i espanyols quan és un tema de corrupció”. En una roda de premsa al Parlament Garriga ha augurat que el judici “anirà malament per a Borràs”.

D’altra banda, ha subratllat que el que “més preocupa” el seu grup parlamentari és “la deriva radical i separatista” que considera que estan prenent Borràs i Junts. “És com una espècie de marca blanca de la CUP”, ha afegit.

Durant la roda de premsa Garriga ha proposat que per pal·liar els efectes de la crisi de preus es pugi el sou als treballadors. La manera que proposa Vox és rebaixar l’IRPF de les nòmines perquè el sou augmenti i reduir la “despesa supèrflua” a la Generalitat per poder-ho pagar.