Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Vox exigeix que els menors no acompanyats “no cobrin de fons públics” i els “delinqüents il·legals siguin expulsats”

ACN Manresa.-El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, reclama “modificacions legislatives” perquè els menors no acompanyats “no cobrin de fons públics” i que els “delinqüents” que es troben […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Manresa.-El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, reclama “modificacions legislatives” perquè els menors no acompanyats “no cobrin de fons públics” i que els “delinqüents” que es troben en situació irregular “se’n vagin amb les seves famílies al seu país d’origen”. Garriga ha fet aquestes declaracions a Manresa, on ha culpabilitzat a la població immigrant de l’auge dels fets delictius a Catalunya. “S’ha de combatre amb totes les de la llei”, ha apuntat. També ha anunciat que la seva formació presentarà una bateria de preguntes al Parlament amb l’objectiu de demostrar que el Govern català “és còmplice d’aquesta xacra”.

Dies després que una seixantena de persones es concentressin a Manresa per denunciar “inseguretat” a la ciutat, el líder de Vox, Ignacio Garriga ha escollit la capital del Bages per iniciar una ronda de visites a Catalunya per denunciar “la delinqüència creixent” al territori. “Manresa és un niu de menes delinqüents, que roben ancianes, violen filles i atemoreixen als avis”, ha exclamat davant dels mitjans de comunicació, tot assegurant que darrere dels fets delictius hi ha “immigrants il·legals”.Garriga ha culpabilitzat directament al Govern d’Aragonès “per la seva complicitat” i ha anunciat la voluntat de la seva formació de presentar una bateria de preguntes al Parlament “per mostrar com el separatisme no lluita contra aquesta xacra”.Durant la seva compareixença davant dels mitjans, el president de Vox al Parlament ha volgut llençar dos missatges. Pels “delinqüents”, ha dit, “presó o exportació” i pel Govern ha anunciat que exigiran “modificacions legislatives” perquè els menors no acompanyats “no cobrin de fons públics” i perquè els “delinqüents se’n vagin amb famílies al seu país origen”. “S’ha d’acabar amb aquesta impunitat”, ha exclamat, tot apuntat al fet que aquesta “immigració ha de ser controlada i els il·legals, expulsats”.