Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Un bar de Cornellà de Llobregat reparteix 20 sèries del 86986, cinquè premi de la rifa de Nadal

ACN Cornellà de Llobregat.-L’administració de loteria número 28 del barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat ha repartit 1,5 milions d’euros del cinquè premi, el 86986. Segons el seu propietari, […]

Avatar
Agències 22/12/2020

ACN Cornellà de Llobregat.-L’administració de loteria número 28 del barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat ha repartit 1,5 milions d’euros del cinquè premi, el 86986. Segons el seu propietari, Oscar Moreno, de les 25 sèries, 5 les ha venut per finestreta i les 20 restants al bar Nou Somni de Cornellà de Llobregat, situat davant mateix del centre comercial Splau i del camp del RCDE Espanyol. Tot i que estava tancat per les restriccions sanitàries, a quarts d’onze del matí s’hi han acostat alguns del guanyadors per celebrar un premi “que arriba després d’un any difícil”. La majoria són treballadors de Grupo Valle, una empresa distribuïdora de material elèctric amb seu a tocar del bar.

L’Anabel, una de les treballadores de Grupo Valle, explica que cada matí molts companys esmorzen i dinen al bar i que el premi estarà molt repartit perquè qui més qui menys havia comprat o compartia un dècim. “Estem molt feliços, sóm 74 persones treballant a l’empresa i estarà molt repartit”, ha celebrat.Un altre dels afortunats és l’Arnau, que s’ha comprat un pis fa poc al barri i va comprar el dècim un dia que va anar a esmorzar al bar quan feia les reformes. Feliç per un premi “que no s’esperava”, l’Arnau té clar que els 6.000 euros els invertirà en el seu nou habitatge.