Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Sánchez dóna per fer que aprovarà els pressupostos del 2022

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha promès també que el govern espanyol aconseguirà aprovar els pressupostos generals de l’Estat (PGE) de 2022, que són “uns pressupostos pe […]

Avatar
Agències 08/09/2021

ACN Madrid.-El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha promès també que el govern espanyol aconseguirà aprovar els pressupostos generals de l’Estat (PGE) de 2022, que són “uns pressupostos pe a la recuperació” que “posen els ciutadans al centre de les nostres polítiques”. Durant la reunió interparlamentària del PSOE que ha tingut lloc al Congrés dels Diputats, ha apuntat l’executiu els presentarà “a finals de setembre o principis d’octubre”. Els PGE, ha dit, garantiran el poder adquisitiu dels més grans i asseguraran la sostenibilitat de la Seguretat Social, i oferiran un pla de xoc a favor de la gent jove amb polítiques d’habitatge, educatives, d’ocupació, de ciència i de cultura.

A més, segons Sánchez, els pressupostos impulsaran mesures a favor de la igualtat de gènere per protegir les dones, canalitzaran els fons europeus per digitalitzar el país, i abordaran la transició ecològica justa. També afrontaran el repte demogràfic.Per aquest motiu ha demanat “el compromís de tots els grups parlamentaris i territoris”, perquè “tots s’han de sentir compromesos amb l’aprovació d’aquests PGE” que suposen “l’oportunitat de dur a terme una transformació del país”. “No s’entendria que hi hagi forces que no es volen sumar a aquesta gran transformació”, ha conclòs.