Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Ribera no descarta una rebaixa al mínim de l’impost especial sobre l’electricitat

ACN Madrid.-La vicepresidenta de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha afirmat aquest dimecres que el seu executiu treballa en “totes les mesures possibles”, tant fiscals com de reducció de l’impacte del […]

Avatar
Agències 08/09/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha afirmat aquest dimecres que el seu executiu treballa en “totes les mesures possibles”, tant fiscals com de reducció de l’impacte del mercat majorista com mecanismes alternatius per rebaixar la factura de l’electricitat, i una de les possibilitats és una reducció al mínim de l’impost especial sobre l’electricitat que està al 5%. “Una de les mesures és treballar sobre la hipòtesi de retocar elements fiscals encara que sigui de manera provisional” ha afirmat.

En tot cas ha apuntat que encara “és d’hora” per donar-ho per fer i cal “ser prudent”. Ha insistit que el govern espanyol vol rebaixar la factura a nivells del 2018, un “objectiu important” per a les famílies i les empreses en un moment en què el preu de l’electricitat no ha de “llastrar”. “Cal deixar treballar els equips”, ha dit.