Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Montcada i Reixac demana l’execució de la sentència que anul·la la llicència de Lafarge

ACN Montcada i Reixac.-L’Ajuntament de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) ha presentat a la Sala del Contenciós del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la demanda d’execució de la […]

Avatar
Agències 08/09/2021

ACN Montcada i Reixac.-L’Ajuntament de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) ha presentat a la Sala del Contenciós del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la demanda d’execució de la sentència que el desembre de 2019 anul·lava les diferents autoritzacions ambientals concedida a la cimentera Lafarge els últims anys. La sentència és ferma des del passat més d’abril un cop el Tribunal Suprem va tombar tots els recursos interposats per la Generalitat i per l’empresa. Sense autorització per funcionar, però, l’empresa continua activa. Ara, un cop superat el termini d’execució voluntària de la sentència, el consistori demana al Govern que clausuri l’activitat i al TSJC que fixi una data perquè es compleixi.

En el seu escrit, el consistori argumenta que hi ha precedents en alguns pronunciaments judicials que reconeixen l’obligació de clausurar l’activitat d’una empresa quan la seva llicència o autorització han estat anul·lades pels tribunals.