Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Lleida recupera el Mercat de la rambla Ferran amb una trentena de parades i més oferta

ACN Lleida.-El nou Mercat de la rambla Ferran de Lleida s’ha estrenat aquest diumenge després d’haver estat inactiu durant la pandèmia. La principal novetat és l’ampliació del número de parades, […]

Avatar
Agències 05/09/2021

ACN Lleida.-El nou Mercat de la rambla Ferran de Lleida s’ha estrenat aquest diumenge després d’haver estat inactiu durant la pandèmia. La principal novetat és l’ampliació del número de parades, que arriba a la trentena, i la diversificació dels productes que s’hi poden trobar. A banda de les clàssiques parades vinculades al col·leccionisme (segells, xapes, monedes i discos) i les antiguitats (peces antigues d’utensilis de la llar o professionals), el nou mercat incorpora noves parades amb peces d’art, artesania, cosmètica i higiene personal artesanal i reaprofitament, com una parada de producte realitzats amb vinil. El mercat es farà el primer diumenge de mes tot i que alguns paradistes ja han plantejat a la Paeria augmentar-ne la freqüència.

En el nou mercat també hi ha espai perquè les entitats puguin fer difusió de les seves activitats. En aquesta primera jornada hi han participat el Cercle de Belles Arts i els Amics de l’Associació del Castell de Templers i l’Associació Bronca per l’autoedició i l’autogestió cultural.L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat de les tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Sandra Castro, i dels regidors Marta Gispert i Ignasi Amor ha recorregut les parades del mar i ha conversat amb els paradistes. Pueyo ha valorat molt positivament la represa del Mercat de la Rambla de Ferran i ha explicat que estudiaran la petició dels paradistes d’augmentar-ne la periodicitat. ” Avui és un dia d’esperança, les persones amb qui hem parlat estan contentes i ens demanen que ens plantegem una freqüència superior al mercat mensual. Ho analitzarem i segurament introduirem tots els elements de dinamització que puguem”, ha explicat el paer en cap.Coincidint amb la primera edició, un DJ ha amenitzat l’espai i s’hi ha instal·lat una zona de venda de cervesa artesana, amb taules i cadires.