Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

L’Espluga de Francolí talla el subministrament d’aigua potable durant la nit

ACN L’Espluga de Francolí – L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí tallarà des d’aquest dimecres el subministrament d’aigua potable de deu de la nit a set del matí. Es tracta d’una […]

Agències 17/08/2022

ACN L’Espluga de Francolí – L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí tallarà des d’aquest dimecres el subministrament d’aigua potable de deu de la nit a set del matí. Es tracta d’una mesura “desesperada”, segons ha explicat l’alcaldessa accidental, Aida Morgades, per tal de “poder estabilitzar els nivells mínims d’aigua”. Després del pont del 15 d’agost els nivells dels dipòsits han baixat i segons ha reconegut el consistori “el consum diari de la població no ha disminuït” tot i les crides de l’ajuntament. Morgades ha afirmat que els talls nocturns són “perquè hi hagi les mínimes molèsties possibles” però alhora ha alertat que si la situació no millora caldrà fer “talls intermitents de 24 hores”.

“No volem arribar fins aquí però els talls són un toc d’alerta a la població perquè sigui conscient que l’emergència és greu”, ha assenyalat. Paral·lelament l’ajuntament ha incrementat el transport de cubes d’aigua procedents de Montblanc per millorar les reserves municipals.