Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

L’Anoia comptarà amb el segon col·laboratori d’innovació social i digital de Catalunya

ACN Igualada.-L’Anoia serà la seu del segon laboratori de laboratoris d’innovació d’innovació social i digital de Catalunya. Sota el nom de Col·laboratori Anoia – Igualada, el projecte pretén servir per […]

Avatar
Agències 21/12/2020

ACN Igualada.-L’Anoia serà la seu del segon laboratori de laboratoris d’innovació d’innovació social i digital de Catalunya. Sota el nom de Col·laboratori Anoia – Igualada, el projecte pretén servir per donar resposta als reptes del territori i innovar conjuntament. Està impulsat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, l’Ajuntament d’Igualada, l’Associació TIC Anoia i la Fundació I2Cat. Ara, els impulsors, han obert un procés d’adhesió per incorporar agents del territori i dur a terme projectes que se centraran en les activitats al voltant de l’Àrea 5G Penedès Anoia, l’empoderament femení en l’àmbit TIC, les activitats de Fablab / Disseny Lab, el Lab sociosanitari i el Lab de Mobilitat.

En el marc de la iniciativa dels Laboratoris de Ciutadania Digital, la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya té com a objectiu desplegar un model d’interconnexió de laboratoris d’innovació social i digital per tot el territori català.Després de posar en marxa el Col·laboratori Cat Sud durant el mes de juny de 2020, es va iniciar la identificació d’altres territoris on desplegar el mateix model d’interconnexió de laboratoris d’innovació social i digital per poder estendre aquest projecte a tot Catalunya.