Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

L’ACM impulsa una campanya de foment de l’ús de la mascareta i de col·laboració amb la Marató de TV3

ACN Riudoms.-L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha impulsat entre el municipalisme català la campanya ‘Fes que destaqui’, que pretén conscienciar de l’ús de la mascareta i, alhora, col·laborar amb la […]

Avatar
Agències 18/12/2020

ACN Riudoms.-L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha impulsat entre el municipalisme català la campanya ‘Fes que destaqui’, que pretén conscienciar de l’ús de la mascareta i, alhora, col·laborar amb la Marató de TV3 –enguany dedicada a lluitar contra la covid-19. La campanya ha posat a disposició dels ajuntaments diversos formats de material gràfic perquè els puguin penjar als espais públics municipals i distribuir-los entre els establiments comercials. Al mateix temps, també es demana fer difusió de la iniciativa a les xarxes socials amb l’etiqueta #TocaATothomACM. Per cada ens local que s’hi sumi, l’ACM afegirà 50 euros a la donació que farà a la Marató d’enguany. La campanya es mantindrà oberta fins al mes de gener.

La campanya ‘Fes que destaqui’ vol sensibilitzar la població sobre un ús responsable de la mascareta i de les mesures de prevenció i protecció personal. “La mascareta s’ha convertit en una peça essencial del nostre dia a dia, no només per protegir-nos a nosaltres mateixos, sinó també per protegir els nostres veïns i veïnes”, ha assenyalat el vicepresident de l’ACM i alcalde de Riudoms, Sergi Pedret. Per aquest motiu, l’ACM ha fet extensiva la iniciativa a tots els ens locals associats amb la voluntat que se la facin seva. La campanya també té una vessant solidària i, per cada ens local que s’hi adhereixi, l’associació afegirà 50 euros a la donació que farà a la Marató. Pedret ha subratllat que, si no fos per la pandèmia, les iniciatives solidàries es multiplicarien aquests dies arreu del país i que, així, intenten aportar el seu “gra de sorra”.