Dimecres, 8 de febrer de 2023 - Edició 1658
La República

La publicació ‘La Mira’ crea el Premi Miravisions de Fotoperiodisme, amb 4.000 euros en premis

ACN Barcelona.-La publicació ‘La Mira’ ha creat el Premi Miravisions de Fotoperiodisme. Atorgarà tres guardons, dotats amb 2.500 euros el primer, 1.000 el segon i 500 el tercer. L’objectiu, segons […]

Agències 26/05/2021

ACN Barcelona.-La publicació ‘La Mira’ ha creat el Premi Miravisions de Fotoperiodisme. Atorgarà tres guardons, dotats amb 2.500 euros el primer, 1.000 el segon i 500 el tercer. L’objectiu, segons indiquen des del mitjà, és “posar en valor” el fotoperiodisme i la imatge com a element “essencial” per explicar realitats complexes. En aquesta primera edició es reconeixeran els treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació o agències de notícies de l’àmbit territorial dels Països Catalans que millor defineixin l’any 2020. D’altra banda, també s’ha creat una segona categoria dirigida a estudiants d’escoles de fotografia i facultats de comunicació catalanes. Les propostes es poden presentar fins al 28 de juny, amb un màxim de tres treballs per autor.

Cada treball pot comptar amb un màxim de quinze fotografies i els treballs s’han d’haver publicat, realitzat i difós entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2020. El veredicte del jurat es farà públic en l’acte de lliurament dels premis, durant la segona edició del Miravisions (jornada professionalitzadora per millorar la qualitat del fotoperiodisme), que se celebrarà a Juneda (Garrigues) els dies 24, 25 i 26 de setembre del 2021, on també es podran veure exposats tots els treballs guardonats i finalistes.