Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

La Farga adapta la producció per proveir de coure a la indústria sanitària, alimentària i de serveis essencials

ACN Les Masies de Voltregà.-L’empresa La Farga Yourcoopersolutions està fabricant tubs de coure per a la conducció de gasos medicinals en els hospitals de campanya com el d’Ifema, a Madrid. […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Les Masies de Voltregà.-L’empresa La Farga Yourcoopersolutions està fabricant tubs de coure per a la conducció de gasos medicinals en els hospitals de campanya com el d’Ifema, a Madrid. En un comunicat, l’empresa de les Masies de Voltregà (Osona) explica que està posant “totes les mesures necessàries per continuar la seva activitat” i poder seguir proveint a indústries de la cadena sanitària, alimentària i de serveis essencials. La seva directora general, Inka Guixà, ha destacat que entre els molts usos del coure hi ha la fabricació de cables i tubs sanitaris, però també components per a aparells electrònics dels hospitals i supermercats, generadors o transformadors o fil de soldadura per a llaunes de conserva, per exemple.

Segons la directora general, les principals prioritats de la companyia són preservar i garantir la salut i seguretat dels treballadors i col·laboradors, adaptant els protocols de treball a la realitat actual, així com garantir el subministrament dels productes de coure que necessita la societat per fer front a la crisi del coronavirus.