Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

La Cambra de Barcelona inicia tres jornades de cribratges als centres comercials de Glòries, l’Illa i La Maquinista

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç de Barcelona inicia aquest dimarts tres jornades de cribratges amb testos ràpids d’antígens per prevenir pels contagis de la covid-19 als centres comercials de Glòries, […]

Avatar
Agències 21/12/2020

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç de Barcelona inicia aquest dimarts tres jornades de cribratges amb testos ràpids d’antígens per prevenir pels contagis de la covid-19 als centres comercials de Glòries, l’Illa i La Maquinista. Segons l’ens cameral, es tracta d’una iniciativa que compta amb el suport de l’epidemiòleg Oriol Mitjà i de l’investigador de la URV, Àlex Arenas. Els resultats de les proves, avalades tant per la Comissió Europea com l’Agència Espanyola del Medicament, es donen en uns quinze minuts. Les proves tenen un cost aproximat de 25 euros, tot i que és una quantitat que va en funció de les aportacions als Fons de Solidaritat impulsat per la Cambra a l’inici de la pandèmia i en el qual s’han transferit 112.635 euros.

Els testos es duran a terme entre dotze del migdia aquest dimarts i dimecres i de 10 del matí a sis de la tarda el dijous, La Cambra de Comerç recorda que els testos s’han d’acompanyar de mesures com la distància social, la higiene de mans, la ventilació i la reducció del màxim nombre d’assistents.