Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

Joaquim Casanovas es converteix en el nou president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

ACN Girona – El conseller de Salut, Manel Balcells, a proposta del director del Servei Català de la Salut ha nomenat Joaquim Casanovas com a nou president del Consell Rector […]

Agències 10/03/2023

ACN Girona – El conseller de Salut, Manel Balcells, a proposta del director del Servei Català de la Salut ha nomenat Joaquim Casanovas com a nou president del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Casanovas substitueix al càrrec al Dr. Joan Guix qui ha presidit l’organització des de l’any 2019. Actualment, Casanovas és gerent de l’Institut Català de la Salut a Girona i de l’Institut d’Assistència Sanitària, càrrecs que compaginarà amb la presidència de la Corporació.

Nascut a Girona l’any 1957, Joaquim Casanovas Lax és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Girona i en direcció d’empreses per l’IESE. Al llarg de la seva trajectòria, ha ocupat els càrrecs de director de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta (1986-1989), d’atenció primària de l’ICS de Girona i del Departament de Salut a Girona i la Gerència de la Regió Sanitària Girona.

L’estiu de 2011 es va incorporar a l’ICS com a director gerent de la institució, càrrec que va ocupar fins al gener de 2014. En aquell moment, va ser nomenat gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut i des de l’any 2015, és   gerent de l’Institut Català de la Salut a Girona i de l’Institut d’Assistència Sanitària.