Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

‘Historias para no contar’, de Cesc Gay, arribarà al 70è Festival de cinema de Sant Sebastià

ACN Barcelona – La nova pel·lícula de Cesc Gay ‘Historias para no contar’ arribarà al 70è Festival de cinema de Sant Sebastià. La cinta, produïda per Imposible Films, es presentarà […]

Agències 17/08/2022

ACN Barcelona – La nova pel·lícula de Cesc Gay ‘Historias para no contar’ arribarà al 70è Festival de cinema de Sant Sebastià. La cinta, produïda per Imposible Films, es presentarà prèviament al Festival Internacional de Toronto i s’estrenarà als cinemes el 25 de novembre, distribuïda per Filmax. La pel·lícula es podrà veure a la secció Galas de RTVE, que tindrà lloc al Teatre Victoria Eugenia el dijous 22 de setembre. Un dia abans, en la mateixa secció, s’ha programat ‘Las paredes hablan’, documental de Carlos Saura sobre el món de l’art.

Després de ‘Sentimental’, Cesc Gay presenta una nova comèdia coral de cinc relats amb un repartiment format per Antonio De la Torre, Maribel Verdú, Jose Coronado, Quim Gutiérrez, Anna Castillo, Javier Rey, Verónica Echegui, Alex Brendemühl, María León, Chino Darín, Brays Efe, Alexandra Jiménez, Nora Navas, Alejandra Onieva i Eva Reyes.

Gay ha explicat que les històries estan centrades en la vida sentiment dels protagonistes i narrades amb “molta acció i ritme en un to i un humor molt àcid, com el mateix títol ja insinua”. Ha confessat que si en totes les seves cintes els homes són protagonistes, en aquesta ocasió, elles també ho són. “Tot i que la meva mirada sempre va dirigida cap a ells i, com no, a la seva patètica incapacitat per fer front a les seves emocions”, ha afegit.

Produïda per Marta Esteban per Imposible Films i Nocontarfilm, té la participació de RTVE, Movistar Plus + i Televisió de Catalunya, i amb el finançament de l’ICAA, l’ICEC, Triodos Bank i ICO.