Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Govern i Parlament dediquen els actes institucionals de la Diada a Pau Casals i “la seva defensa de Catalunya i la pau”

ACN Barcelona.-El Govern i el Parlament dedicaran els actes institucionals de la Diada al músic català Pau Casals i a “la seva defensa de Catalunya, les seves institucions i la […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Barcelona.-El Govern i el Parlament dedicaran els actes institucionals de la Diada al músic català Pau Casals i a “la seva defensa de Catalunya, les seves institucions i la pau”. La portaveu de l’executiu, Patrícia Plaja, ha presentat el programa de la Diada en roda de premsa i ha anunciat que la celebració tindrà com a eix vertebrador la figura del músic coincidint amb el 50è aniversari del seu discurs a la seu de les Nacions Unides. L’acte central serà el vespre del dia 11 davant les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, a Montjuïc, on diversos joves artistes homenatjaran Pau Casals i reivindicaran “els valors de pau, justícia, llibertat dels pobles, la cultura catalana i la fraternitat”.

El mateix dia 11 està previst que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i gran part dels consellers assisteixin a la manifestació organitzada per l’ANC.