Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Figueres enviarà un “dossier” sobre els talls de llum al Culubret a la fiscalia

ACN Figueres .-L’Ajuntament de Figueres farà arribar un “dossier” amb els problemes històrics de talls de llum al Culubret i les afectacions en l’enllumenat públic a la fiscalia. L’objectiu és […]

Agències 14/12/2021

ACN Figueres .-L’Ajuntament de Figueres farà arribar un “dossier” amb els problemes històrics de talls de llum al Culubret i les afectacions en l’enllumenat públic a la fiscalia. L’objectiu és que ho estudiï per si decideix emprendre accions contra la companyia. El vicealcalde de la ciutat i regidor de Seguretat, Pere Casellas, s’ha reunit amb els fiscals en cap de Girona i Figueres per abordar la situació, que fa més d’una dècada de s’arrossega. “Amb aquesta reunió estem recorrent a la Fiscalia perquè l’acció d’Endesa pot tenir repercussions judicials, i si és així, actuarem en conseqüència. Des del govern farem tot el que estigui en les nostres mans per acabar amb els talls de llum al Culubret”, assegura Casellas.

L’Ajuntament treballa en diverses vies per intentar posar fi als problemes de subministrament elèctric del barri. Aquest mateix dilluns l’alcaldessa, Agnès Lladó, es va reunir per via telemàtica -està confinada per positiu en covid-19- amb els responsables d’Endesa a Girona per abordar-ho. “No descansaré fins que ens donguin una solució pels veïns i Veïnes del barri de Culubret de Figueres”, assegurava en una piulada.