Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Fibracat ofereix Internet gratuït a 32 famílies perquè els nens puguin continuar el curs escolar de forma virtual

ACN Manresa.-L’operadora catalana Fibracat ofereix Internet gratuït a 32 famílies perquè els infants puguin continuar el curs escolar de forma virtual i tinguin accés als continguts acadèmics que els centres […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Manresa.-L’operadora catalana Fibracat ofereix Internet gratuït a 32 famílies perquè els infants puguin continuar el curs escolar de forma virtual i tinguin accés als continguts acadèmics que els centres educatius proporcionaran a través de les plataformes digitals. La col•laboració es concreta en el lliurament de targetes SIM de 50 gigues que, en total, suma més de 4.000 gigues mensuals amb dades mòbils. La col•laboració de Fibracat respon a una petició del programa ‘Invulnerables’ de la Fundació Santa Clara, un iniciativa pilot que lluita contra la pobresa.

Actualment, la Fundació Santa Clara presta ajuda a 102 famílies i un total de 140 infants a través de diversos programes d’atenció a la família i a la infància per assegurar les necessitats bàsiques (llum, aigua, aliments i productes d’higiene).Des de la Fundació, consideren que “també calia assegurar l’educació de nens i nenes, ja que no totes les famílies tenen accés a Internet ni ordinadors”. Fibracat no és la primera vegada que col•labora amb el programa Invulnerables de la Fundació Santa Clara. En els últims anys, ha dotat de connexió potent al Banc dels Aliments, ha instal•lat fibra òptica a domicilis de persones refugiades perquè puguin contactar amb les seves famílies i presta servei gratuït a 150 famílies en situació de risc d’exclusió social.