Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

ERC reclama aturar la segona fase del porta a porta a Barcelona perquè “no s’està fent bé”

ACN Barcelona.-ERC ha reclamat a l’Ajuntament de Barcelona aturar el projecte del porta a porta perquè “no s’està fent bé”. El president del grup municipal, Ernest Maragall, ha demanat al […]

Avatar
Agències 06/09/2021

ACN Barcelona.-ERC ha reclamat a l’Ajuntament de Barcelona aturar el projecte del porta a porta perquè “no s’està fent bé”. El president del grup municipal, Ernest Maragall, ha demanat al govern municipal que rectifiqui i no posi en marxa la segona fase, prevista per aquest dilluns en una part del districte de Sant Andreu. El republicà ha demanat aplicar els canvis proposats per ERC com l’ajust del servei als horaris de comerç i restauració, augmentar els recursos destinats a neteja i control de plagues i eliminar el soroll provocat pels camions, entre d’altres. Maragall ha deixat clar que ERC és “absolutament partidària” del sistema porta a porta però aplicat en les degudes condicions, cosa que ha lamentat no està passant.

Així ha insistit que abans d’ampliar el territori d’aplicació, caldria millorar els problemes detectats a la primera zona. En aquest sentit, ha demanat un procés participatiu “de veritat”.