Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Els botiguers que estan de lloguer a Manlleu busquen la complicitat dels propietaris per flexibilitzar els pagaments

ACN Manlleu.-Els botiguers que estan de lloguer a Manlleu (Osona) han llançat la campanya #propietarisgenerososmanlleu per apel·lar a la complicitat dels propietaris dels locals que ocupen perquè puguin flexibilitzar els […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Manlleu.-Els botiguers que estan de lloguer a Manlleu (Osona) han llançat la campanya #propietarisgenerososmanlleu per apel·lar a la complicitat dels propietaris dels locals que ocupen perquè puguin flexibilitzar els pagaments. La campanya respon a la preocupació de molts dels comerciants que amb el confinament s’han vist obligats a abaixar la persiana, però han de seguir pagant les quotes d’autònoms i els rebuts de les comandes que havien fet. Des de l’associació de comerciants de Manlleu (MAB) són conscients que es tracta d’un acord entre particulars, però esperen que els propietaris s’hi sumin. De fet, alguns dels botiguers ja han aconseguit rebaixes considerables en el pagament del rebut, que en algun cas arriba fins a la meitat del preu.

Els botiguers de Manlleu també estan preocupats pel què pugui passar després del confinament. Ara ja estan fent mans i mànigues perquè les activitats puguin sobreviure a internet o fent arribar els productes a domicili, però temen què pot passar quan s’aixequin les restriccions. Primer de tot, creuen que la gent haurà de vèncer la por a sortir de casa. I depèn del què es tardi, els botiguers creuen que podria fer que els consumidors ja esperin a les rebaixes de l’estiu per tornar a comprar. En aquest sentit, des del sector s’està plantejant que perquè això no passi, la temporada de rebaixes pugui començar a l’agost.